Cautare

1335 de rezultate pentru "24 12 2009ultimele cumparaturi timisoara" (2.95 secunde)
In aceasta etapa se stabileste si adversara oltenilor din play-off, BC Timisoara sau Gaz Metan Medias. ... Primele doua jocuri din play-off se vor juca la Timisoara, presiunea va fi pusa pe echipa gazda si noi stim cum sa jucam impotriva lor", a spus Nikolic.
In cealalta semifinala sunt calificate Chindia Targoviste si Poli Timisoara, ultima fiind castigatoarea zonala gazduita de orasul de pe Bega, unde au participat si gazarii lui Ionel Luta.
Slovenia a legat mai bine jocul si a mai ratat ocazii bune la poarta lui Lobont, prin Cesar (20), lovitura de cap care a trimis balonul peste transversala, si Kirm, in doua randuri, cand a trimis un lob prea scurt pentru portarul Lobont (22), iar apoi cand a ratat sutul din 6 metri (24).
FC Brasov - Botosani 1-2 Concordia Chiajna - Corona Brasov 1-0 AFC Sageata Navodari - ACS Poli Timisoara 1-2 CFR Cluj - FC Viitorul Constanta 2-1 Otelul Galati - Petrolul Ploiesti 1-2 Astra Giurgiu - Universitatea Cluj 3-1 Ceahlaul Piatra-Neamt - Pandurii 1-0 Meciul Gaz Metan Medias - FC Vaslui, ultimul din etapa a patra, urmeaza a se disputa in seara de luni.
Acesta a practicat handbal, la Timisoara. ... Avem 14 locatii, 3 birouri in Bucuresti, dar si in Timisoara, Arad, Craiova, Zalau, Ploiesti, Pitesti.
NORD - sportivi si antrenori de la CSM Oradea, U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, CSU Atlassib Sibiu, BC Timisoara, BC Mures Tg. Mures, Gaz Metan Medias si BC Timba Timisoara.
Anul fotbalistic 2017 a inceput pentru Dunarea pe 24 februarie. ... A doua infrangere din miniretur este provocata de ASU Poli, care a castigat la Timisoara cu scorul de 4 -1, desi Dunarea Calarasi a deschis prima scorul.
Un hacker roman de 20 de ani, cercetat pentru spargerea serverelor NASA si ale armatei SUA Un hacker roman din Timisoara, in varsta de 20 de ani, a fost retinut de DIICOT, fiind acuzat ca a spart serverele NASA si ale armatei Statelor Unite si pentru atacuri informatice la adresa site-urilor guvernului SUA si al Pentagonului, potrivit unui comunicat al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.
Timisoara a devenit in 1889 primul oras din Europa cu iluminat electric stradal, dar si primul care a introdus, in 1869, tramvaiele trase de cai.
Pentru ca si-au propus ca acest eveniment sa fie o adevarata sarbatoare, atat pentru ei, cat si pentru fanii lor, membrii grupului Rezident Ex isi doresc ca serile de 1, 3 si 4 mai, la Bucuresti, Timisoara si Arad sa reprezinte ceva mai mult decat un simplu concert, unde vor fi prezentate toate piesele de pe albumul Alpha.
Designerul roman din Timisoara, stabilit de 4 ani la Paris, Silvia Terziu a avut parte in luna iunie de cateva evenimente interesante.
Teatrul German de Stat participa la un spectacol comun al teatrelor minoritatilor germane, la Sibiu Teatrul German de Stat Timisoara participa luni, 17 mai, de la ora 19, la spectacolul sustinut impreuna de teatrele minoritatilor germane din Romania si Ungaria pe scena Teatrului National "Radu Stanca" din Sibiu.
O adevarata invingatoare a prejudecatilor rasiale, ea isi da masterul in muzica la Conservatorul din Timisoara si doctoratul in muzica de teatru la Institutul de Teatru Tg.
Cele mai perverse fete din Timisoara incing internetul Un model Playboy din Timisoara face senzatie pe internet, dupa ce a postat o fotografie in care-si saruta pasional cea mai bună
Am angajat romani sa le planteze, pentru ca se pricep foarte bine la asta, am cumparat ghiceve, am cumparat nisip ornamental de la un producator din Timisoara, pentru Martisor le-am facut cutii astfel incat sa poata fi transportate si oferite cu drag.
Am angajat romani sa le planteze, pentru ca se pricep foarte bine la asta, am cumparat ghiceve, am cumparat nisip ornamental de la un producator din Timisoara, pentru Martisor le-am facut cutii astfel incat sa poata fi transportate si oferite cu drag.
Rhythm Of The Dance, impresionantul show ce va fi prezentat in sapte orase din Romania in perioada 24 - 30 Aprilie 2015, de catre Compania Nationala de Dansuri a Irlandei, implineste 14 ani de cand a fost votat Best Irish Dance Show"!
Aceasta are 41 de ani si a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara. ... Mihaela Grindeanu s-a nascut in Timisoara, unde pare ca a locuit intreaga viata.
Clientii din afara ariei punctelor de lucru Eventim si cei care au achizitionat bilete de la Eventim Timisoara din str. ... 2 (casieria Teatrului National Timisoara), sunt rugati sa contacteze Eventim la adresa de e-mail [email protected] sau sa trimita biletele prin curier la sediul central din str.
TIMISOARA, ORADEA, CLUJ, BUCURESTI, IASI TIMISOARA, 2 octombrie 2018, Filarmonica Banatul: - Si-au anuntat participarea: Andrei Paunescu si trupa Totusi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi Alexandru, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk.
google-analytics.com